Innovatieve websites op maat

Diensten

We bouwen websites (en webshops!) op maat. Of het gaat om een simpele persoonlijke blog of een uitgebreide bedrijfswebsite, al onze websites zijn maatwerk.

Website laten bouwen

Ongetwijfeld heb je al ideeën over je website. Wij helpen je graag met het verder uitdenken van je plannen. Met meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van websites en webshops kunnen onze Wordpress website ontwikkelaars je goed adviseren over de mogelijkheden. We ontwikkelen websites op maat, maar kunnen uiteraard ook verder werken aan een bestaande website of webshop.

academy_part21

Zoals bij alle projecten het geval is zijn er altijd punten die verbeterd diende te worden, maar door de flexibiliteit en drive van JMD Web om écht de klant te helpen is dit altijd goed gekomen. Aan te raden voor zowel quick fixes als grotere projecten.

Ben Kruijs

De mogelijkheden

wordpresselaar gebruikt de nieuwste technologie. Wij ontwikkelen websites met CMS-systemen zoals WordPress, Drupal en Joomla, maar kunnen ook aan de slag voor u op basis van een PHP-framework zoals Laravel of CodeIgniter. Heb je geen idee wat deze termen betekenen? Geen ramp, we adviseren u graag!

WordPress websites

Als website bouwer kiezen we vaak voor WordPress. We doen dit heel bewust, omdat WordPress websites zeer gebruiksvriendelijk zijn. Zelfs zonder technische kennis kunt u aan de slag met het onderhouden en updaten van uw website. WordPress-websites zijn zeer flexibel en volledig aan te passen aan uw wensen. Onze Website ontwerper Utrecht geeft vooraf duidelijke uitleg of een demonstratie over hoe de website werkt, zodat u meteen aan de slag kunt!

Webshop’s

Wil je een webshop ontwikkelen, maar heb je geen idee waar te beginnen? JMD Web is ook de juiste plaats voor het maken van webwinkels. We gebruiken standaard het meest gebruikte systeem ter wereld, WooCommerce maar kunnen ook voor een webshop op basis van Shopify of Magento ontwikkelen. Graag leggen wij je de voordelen en nadelen van elk systeem uit. Met een portfolio van tientallen ontwikkelde webshops ben je in ieder geval verzekerd van een schat aan ervaring bij JMD Web!