Innovatieve websites op maat

Diensten

We bouwen websites (en webshops!) op maat. Of het gaat om een simpele persoonlijke blog of een uitgebreide bedrijfswebsite, al onze websites zijn maatwerk.

Website laten bouwen

Ongetwijfeld heb je al ideeën over je website. Wij helpen je graag met het verder uitdenken van je plannen. Met meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van websites en webshops kunnen onze Wordpress website ontwikkelaars je goed adviseren over de mogelijkheden. We ontwikkelen websites op maat, maar kunnen uiteraard ook verder werken aan een bestaande website of webshop.

academy_part21

Zoals bij alle projecten het geval is zijn er altijd punten die verbeterd diende te worden, maar door de flexibiliteit en drive van JMD Web om écht de klant te helpen is dit altijd goed gekomen. Aan te raden voor zowel quick fixes als grotere projecten.

Ben Kruijs

De mogelijkheden

We maken gebruik van de allernieuwste technieken. We ontwikkelen websites met CMS systemen zoals WordPress, Drupal en Joomla maar kunnen ook op basis van een PHP-framework zoals Laravel of CodeIgniter voor u aan de slag. Heb je geen idee wat deze termen betekenen? Geen ramp, we adviseren je graag!

WordPress websites

Wij kiezen als website bouwer vaak voor WordPress. Dit doen we heel bewust, omdat WordPress websites zeer gebruikersvriendelijk zijn. Ook zonder technische kennis kun je dus aan de slag met het onderhouden en updaten van je website. WordPress websites zijn heel flexibel en volledig aan te passen naar jouw wensen. We geven vooraf duidelijke uitleg of een demonstratie over de werking van de website, zodat je er direct mee aan de slag kunt!

Webshops

Wil je een webshop laten ontwikkelen, maar geen idee waar te beginnen? Ook voor het maken van webshops ben je bij JMD Web aan het juiste adres. We gebruiken standaard ‘s werelds meestgebruikte webshop-systeem WooCommerce, maar werken ook met Magento of Shopify als dit beter past bij je wensen. We leggen de voor- en nadelen van elk pakket graag aan je uit. Met een portfolio van tientallen ontwikkelde webshops ben je bij JMD Web in ieder geval verzekerd van een bak aan ervaring!