Apps van de toekomst

Diensten

We bouwen apps van de toekomst, waarbij een geweldige digital user experience voorop staat. We volgen de laatste designtrends en maken gebruiken van de nieuwste technieken. Je app is bij JMD Web altijd future-proof!

Een app laten ontwikkelen is een grote en soms spannende stap. We ondersteunen het hele proces van eerste idee tot schitterende presentatie in de Apple App Store of Google Play Store.

App presentation kopie
De mogelijkheden

We bouwen onze apps vaak door middel van Xamarin-techniek. Hierdoor zijn we in staat de app voor meerdere platforms tegelijkertijd te ontwikkelen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar maakt het ook mogelijk om véél sneller updates uit te brengen.
Zoek je een app voor een specifiek platform? Uiteraard bouwen we ook ‘gewoon’ native apps. Als je niet zeker bent over wat de beste keuze is voor jouw app, dan denken we graag met je mee en adviseren je altijd over de opties.
Interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Een app ontwikkelen is een proces. We begeleiden je van A tot Z. Standaard beginnen we met het gezamenlijk uitdenken van de app. “Welk probleem lost het op?”, “Wie is de doelgroep?” en “Wat moet de app kunnen?” zijn vragen die hierbij centraal staan. JMD Web denkt in deze fase pro-actief mee om je app uit te werken tot een haalbaar concept. 

Vervolgens maken we een technisch plan. Moet de app alleen voor iOS apparaten beschikbaar worden, of moet er naast een iPhone app ook voor Android telefoons en tablets een app worden ontwikkeld? Zodra hier duidelijkheid over bestaat maken we een inzichtelijke maar vooral: een realistische planning. We geven vooraf duidelijk aan waar we jou / jullie bij nodig hebben, bijvoorbeeld als we feedback willen verzamelen. 

Gedurende het ontwikkelproces van de app maken we constant test-versies. Pas zodra je helemaal tevreden bent, publiceren we de app in Apple’s App Store en Google’n Play Store. 

Meer weten over onze werkwijze? We bespreken het graag met je.