Ons aanbod aan u

JMD ontwikkelt schitterende alles-in-één oplossingen voor uw website. Bent u niet op zoek naar een complete website, maar wilt u gebruik maken van onze losse (IT-)expertises? We helpen u graag! Ook voor digital & IT consultancy bent u bij ons aan het juiste adres.

Losse expertises

– Innovatief webdesign
– Top programmeerwerk
– Vlammende marketingcampagnes
– Ultrasnelle webhosting


Meer informatie

Complete website

– Betaalbare topkwaliteit
– Innovatieve ontwerpen
– Ontwikkeling van A tot Z
– Inclusief webhosting


Meer informatie

Helder advies

– Jarenlange ervaring
– Uitgebreide expertise
– Geen technische kennis vereist
– Pro-actief en meedenkend


Meer informatie

  Helder advies

Helder advies
Wellicht heeft u een idee of concept in uw hoofd en droomt u er van dit uit te werken. Toch vindt u het lastig uw plannen concreet te maken. JMD helpt u hier graag bij. Met ervaring in de start-upwereld en kennis van alle benodigde IT kunnen we u helpen uw project een vliegende start te geven. We denken kritisch en pro-actief met u mee zodat u verder kunt. Uiteraard kunnen we u desgewenst ook helpen met de vervolgstappen. Wilt u weten of JMD bij u past? Het eerste gesprek is volledig gratis.

Vragen?
We staan u graag te woord. Neemt u vooral contact met ons op.

  Complete website

Alles-in-één
U wil een website laten ontwikkelen voor uw bedrijf of als persoonlijke pagina. Echter, u heeft niet voldoende technische kennis en na een tijd zoeken op internet ziet u door de bomen het bos niet meer. Content Management Systemen, webhosting, domeinregistraties, webdesign, SEO, u weet niet waar te beginnen.

Bij JMD ontwikkelen we slechts alles-in-één oplossingen. U vertelt ons in een vrijblijvend en gratis gesprek uw wensen, en wij werken dit voor u uit. Tijdens het ontwikkelproces heeft u te maken met slechts één contactpersoon, die voor u de technische vertaalslag maakt richting webdesigners, programmeurs en andere specialisten. We begeleiden u voor, tijdens en na de ontwikkeling van A tot Z.

Meer informatie over ons werkwijze vindt u hier.

Vragen?
We staan u graag te woord. Neemt u vooral contact met ons op.

  Losse expertises

Losse expertises
JMD heeft alle kennis in huis om uw project tot een succes te maken. Wellicht zoekt u geen complete website, maar heeft u bijvoorbeeld alleen behoefte aan een herdesign van uw website of zoekt u iemand met jarenlange ervaring met het opzetten van (social media) marketingcampagnes. JMD biedt de volgende losse diensten aan.

Webdesign
Een website ontwerpen is meer dan teksten en foto’s op de juiste plek zetten. Ontwerpen is je inleven in de eindgebruiker. JMD biedt innovatief webdesign voor een zeer betaalbare prijs.

Programmeerwerk
Onze programmeurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, en denken actief mee om uw product zo efficiënt en snel mogelijk te maken. JMD biedt programmeurs voor alle denkbare reguliere programmeertalen.

Marketing
Uw product of dienst in de markt zetten is vaak nog lastiger dan het ontwikkelen er van. JMD heeft jarenlange ervaring met het opzetten van creatieve, meetbaar effectieve en opvallende marketingcampagnes. We helpen u graag uw product bekender te maken!

Webhosting
Met een kleine 10 jaar ervaring met het hosten van duizenden grote- en minder grote websites is JMD de ideale partner om uw website te hosten. Altijd bereikbaar, snel, en 24/7 servicedienst.

Vragen?
We staan u graag te woord. Neemt u vooral contact met ons op.